Žena ráno nepřišla do práce, našli ji ležet na chodníku. Strážníkům se ji nepodařilo probrat
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Po šestnácté hodině byla městská policie upozorněna, že na chodníku v ulici Na Průtahu leží podnapilá ženu na chodníku.

Strážníci nalezli spící ženu u lavičky při východu z Rooseveltových sadů pod vlakovým nádražím. Nedaleko ní byla dámská kabelka, prázdná láhev od vodky a na lavičce telefon. Šlo o cizinku, kterou se jim nepodařilo probrat.

Když zazvonil telefon, podařilo se strážníkům se s volajícím, kterým byl bratr této ženy, domluvit prostřednictvím bývalé učitelky cizích jazyků jednoho ze strážníků. Bratr uvedl, že sestra se ráno nedostavila do práce a tak ji shání. Poté si pro ni přijel.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru