Cyklista srazil na chodníku ženu, je těžce zraněná! Policie hledá svědky nehody
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo ve středu 21. října krátce před 13. hodinou na chodníku u hypermarketu Tesco v ulici Vinařická v Jirkově.

Dosud nezjištěný cyklista jedoucí po chodníku ve směru od ulice Dvořákova se měl střetnout s chodkyní jdoucí po stejném chodníku směrem ke kruhovému objezdu v ulici Dvořákova. V důsledku nehody došlo k těžkému zranění chodkyně, která byla převezena vozidlem záchranné služby do nemocnice. Cyklista poté, co byla žena odvezena do nemocnice, z místa odjel, aniž by nehodu oznámil policii.

"Žádáme tímto případné svědky popsané nehody, kteří by mohli k události poskytnout informace, aby se obrátili na bezplatnou linku 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát Policie ČR v Chomutově, tel.: 974 447 250, 974 447 251, popř. mob. tel.: 602 770 482," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru