V Kadani otevřeli nové odběrové místo ve sportovní hale. Jak je možné nechat se otestovat?
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Od čtvrtka 29. října začíná fungovat nové odběrové místo pro testování na onemocnění covid-19, které provozuje Nemocnice Kadaň ve sportovní hale.

Jak je možné se nechat otestovat? Kontaktuje krajskou hygienickou stanici v Ústí nad Labem nebo svého praktického lékaře. Na tomto základě vám bude vystavena elektronická žádanka.

Pokud už máte žádanku, objednejte se telefonicky na termín na číslo 702 256 278. Volat je možné vždy od pondělí do pátku v časech mezi 8. a 9. hodinou a poté mezi 14. a 15. hodinou.

Odběrové místo naleznete ve sportovní hale na adrese U stadionu 2028. S sebou mějte vždy kartičku pojištěnce a ochranu dýchacích cest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru