Pořádně hlučná noc! V bytě slavili návrat z vězení, jeden z aktérů se pak chystal útočit
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Hlídka chomutovské městské policie vyjela na základě telefonického oznámení do ulice Písečná, kde mělo docházet k rušení nočního klidu. Na místě hlídka skutečně zaznamenala hlasitý rozhovor a zpěv několika osob.

Od nájemnice bytu se strážníci dozvěděli, že uvnitř slaví tzv. „návrat z vězení“, tudíž jí následně poučili, že se tím dopouští přestupku a byla jí uložena pokuta. Během jednání se z bytu ozývaly nevybíravé poznámky na účet městské policie a návštěva se nehodlala uklidnit.

Situace vygradovala natolik, že jeden z mužů ženu odstrčil a začal strážníkům nadávat. Ani po poučení, že se tím dopouští protiprávního jednání, muž nepřestal a výzva, aby svého jednání zanechal, ho naopak rozběsnila a rozběhnul se přímo proti hlídce.

Za použití donucovacích prostředků byl muž sveden k zemi a byla mu nasazena služební pouta. Následovalo předvedení na Policii ČR a až tam se muž uklidnil, začal spolupracovat a za své jednání se omluvil. Za neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci mu byla uložena pokuta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru