Muž ukradl v supermarketu čokolády a sýr, hrozí mu osm let za mřížemi
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - V minulém týdnu skončil ve vazební věznici 35letý muž z Chomutovska, který podle dosavadních zjištění opětovně kradl, přestože byl tzv. „v podmínce“.

Koncem října se měl dotyčný celkem třikrát vydat do prodejny supermarketu na Chomutovsku a krást tam. V jeden den tak z obchodu odcizil 16 kusů bílých čokolád a odešel bez zaplacení. Za necelou hodinu se měl do prodejny vrátit, aby tam vzal více než dvoukilogramové balení sýra, s kterým měl opět místo opustit, aniž by zaplatil.

S těmito dvěma nákupy „za pět prstů“ se muž zřejmě nespokojil a stejný supermarket navštívil i další den. Předmětem jeho zájmu byly opět bílé čokolády, které si jako obvykle uschoval do kapsy u bundy. Odnést bez placení si jich měl znovu šestnáct. Celková škoda byla vyčíslena na necelé tři tisíce korun.

Mimo jiné i díky svědectví se podařilo zjistit totožnost podezřelého, kterého policisté poté zadrželi. Muž byl v nedávné době za obdobné jednání odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody. Zkušební doba jeho podmíněného odsouzení měla končit za pár dní. S ohledem na jeho pokračující protiprávní jednání podal vyšetřovatel podnět ke vzetí do vazby, kam byl obviněný následně umístěn.

Za spáchání trestného činu krádeže v době vládou vyhlášeného nouzového stavu hrozí muži až osmileté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru