Jako v Itálii. Muž vyhodil z okna bytu příbor, sousedy to vyděsilo
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Když sousedé z vašeho vchodu vyhazují z okna příbory, asi to nejde úplně přehlédnout a strážníci městské policie jeli přesně takové oznámení prověřit.

Když se hlídka objevila přede dveřmi těchto lidí a dotázali majitelku bytu, odpověděla, že její muž se vrátil domů z restaurace a během večeře bezdůvodně vyhodil příbor z okna. Manželé byli tedy oba vyzváni k prokázání totožnosti, ale muž neustále narušoval celé jednání, i když se hlídka snažila celou situaci vyřešit v klidu.

Následně začal být vulgární směrem ke své manželce a nakonec svůj hněv směřoval i na strážníky. Žena tedy trvala na vykázání ze společného obydlí, k čemuž byla přivolána Policie ČR, kterou si paradoxně na pomoc přivolal sám muž. Byl vyzván, ať na policisty počká se strážníky před vchodem, což odmítl a jeho agresivita a vulgarismy stále sílily, i když nakonec se strážníky dobrovolně odešel.

Pokusy o uklidnění nezabraly, výzev muž nedbal, strážníky hrubě urážel a z místa se pokusil odejít, tudíž byl za použití donucovacích prostředků sveden k zemi, a jelikož i tam kladl stále aktivní odpor, byla mu nasazena služební pouta. Nakonec byl předveden na Policii ČR k dalším úkonům a přestupky proti zasahujícím strážníkům budou dořešeny u příslušného správního orgánu Magistrátu města Chomutova.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru