Nenapravitelný zloděj kol z Chomutova skončil ve vazbě. Znovu kradl!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Koncem října přijali policisté oznámení o krádeži jízdního kola ze společné chodby bytového domu v Chomutově. O trekové kolo v hodnotě přibližně 5 tisíc korun přišel jeho majitel, který ho nechal nezajištěné v suterénu domu.

Už několik hodin po oznámení krádeže policisté díky vyhodnocení zajištěných důkazů zjistili, kdo kolo odcizil. V pozdních večerních hodinách zadrželi 56letého muže. Jedná se o mnohokrát trestaného recidivistu, který je i v současné době trestně stíhaný z důvodu krádeží kol. O jeho protiprávním jednání jsme opakovaně informovali.

Protože ani probíhající trestní stíhání pro předchozí skutky neodradilo dotyčného od pokračování v trestné činnosti, podal vyšetřovatel po dalším rozšíření trestního stíhání podnět k jeho vzetí do vazby. Soudce se s názorem policejního komisaře ztotožnil a nechal obviněného převézt do vazební věznice.

V případě odsouzení se dotyčný asi jen tak na svobodu nedostane, z důvodu krádeže spáchané v době vyhlášeného nouzového stavu mu totiž nyní hrozí až osmileté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru