Spravedlnosti neuteče! Muž na jaře na Březenecké oloupil starší ženu, kriminalisté zjistili jeho totožnost
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Z trestného činu loupeže obvinil policejní vyšetřovatel 28letého muže. Obětí jeho násilného činu se měla na jaře tohoto roku stát 75letá seniorka, která šla sídlištěm Březenecká z dopoledního nákupu.

Původně neznámý pachatel k ní měl přiběhnout zezadu a chytit ji za ucho nákupní tašky, o kterou se s ní začal přetahovat. Napadená žena však tašku pevně držela, takže se mu nepodařilo ji vytrhnout. Odcizit jí tak měl aspoň peněženku, pro kterou si měl sáhnout do tašky. S touto kořistí pak utekl. Žena kromě finanční hotovosti ve výši 750 korun přišla i o doklady uložené v peněžence.

"Kriminalistům se šetřením podařilo ustanovit osobu podezřelého, kterým je zmíněný Chomutovan. V minulých dnech policisté muže předvedli a bylo mu předáno usnesení o zahájení trestního stíhání. Za uvedený násilný trestný čin ho může soud v případě uznání viny poslat za mříže až na deset let," sdělila tisková mluvčí Policie ČR Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru