Zaměstnanci jirkovské radnice dopřáli psům z útulku. Za peníze ze sbírky nakoupili různé dobroty
Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Radniční úředníci dnes přivezli psům v útulku laskominy, které nakoupili z výtěžku zaměstnanecké sbírky. Letos na městském úřadě vybrali rekordní částku přes šest tisíc korun, což je téměř o dva tisíce korun více než loni! Příspěvek byl jako každý rok dobrovolný.

Za utrženou finanční částku se psi v jirkovském útulku dočkali pěti balení prémiových granulí s kuřecím, jehněčím a hovězím masem. Dar zahrnoval mimo jiné i kvalitní sušená masa, piškoty, masové konzervy a různé jiné dobroty. Veškeré krmivo zaměstnanci radnice předali provozovateli útulku Marku Halounkovi, který je zařízením provedl, představil aktuální psí obyvatele a dovolil psy přímo obdarovat piškoty a pamlsky.

„Za psí útulek a náš odbor bych ráda poděkovala všem, kteří se sbírky účastnili. Jsme rádi, že i v době covidové mají pejsci z útulku u spousty zaměstnanců své místečko,“ vzkazuje Barbora Blechová z odboru majetku města a útvaru investic.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru