FOTO: Pozor na otevřený oheň! Svíčky na stromečku proměnily vánočně vyzdobený obývák ve spáleniště
2x foto zdroj: HZS Karlovarského kraje
Chomutov

Vřesová - K požáru vánočního stromku v bytě vyjížděli v pondělí ráno hasiči z pěti jednotek. Událost se stala ve Vřesové na Sokolovsku a informují o ní hasiči Karlovarského kraje na svém Facebooku. 

Požár stromku uhasili uživatelé bytu ještě před příjezdem hasičů. Ti provedli kontrolu místa požáru, kontrolu prostoru nad zasaženým bytem a postarali se o jednu osobu nadýchanou kouřem. Oheň poškodil vybavení bytu.

Podle majitelů je škoda způsobená požárem ve výši 200 tisíc korun. "Používání otevřeného ohně, tedy zapálených svíček na vánočních stromcích či adventních věncích, a ponechaných bez dozoru, může způsobit rozsáhlé škody i ohrozit zdraví či dokonce život," varují hasiči.

2212stromek2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru