Primátor navštívil v nemocnici první letošní chomutovské miminko Elišku. Mamince předal květiny a finanční dar
Prvním letošním chomutovským miminkem je Eliška. 2x foto: Město Chomutov
Chomutov

Chomutov - První miminko, které se v letošním roce narodilo v Chomutově, je holčička. Eliška se na svět poprvé podívala 1. ledna necelé dvě hodiny po půlnoci.

Holčička váží 2 950 gramů, měří 50 centimetrů a má se čile k světu. V chomutovské porodnici ji za přísných opatření navštívil primátor Marek Hrabáč. „Být prvním miminkem roku, to nemůže říct každý, je to něco speciálního a já přeji oběma hlavně zdraví, kterého si v dnešní době musíme vážit o mnoho víc než dřív. Rodičům určitě přeji spoustu trpělivosti, radosti a nesčetně krásných chvil,“ popřál primátor mamince a předal jí květinu, finanční dar ve výši 5 tisíc korun a dárky pro malou holčičku.

Malá Eliška je již pátým potomkem rodičů z Chomutova, doma se na holčičku těší čtyři sourozenci. „Nemůžu se dočkat, až budeme všichni společně doma,“ dodala na závěr šťastná maminka.

0501eliska

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru