Štědrý výtěžek sbírky Srdcem pro Jirkov. Peníze pomohou dvěma handicapovaným chlapcům
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Město Jirkov všem dárcům, kteří poslali příspěvek na transparentní účet „Srdcem pro Jirkov“, který v covidové době nahradil tradiční Charitativní advent. Na tomto městském účtu se doposud sešlo přes 37,5 tisíce korun. Výtěžek je určený pro handicapované děti.

Peněz není nikdy dost a v tomto případě to platí dvojnásob. Zatím byly vybrány dvě děti - Zdeněk Navrátil, který potřebuje elektrický invalidní vozík, a Daniel Láslofi, který trpí dětským autismem a vývojovou dysfázií. "Žádáme i další lidi dobré vůle, aby se do veřejné sbírky zapojili. Pokud by se vybralo ještě víc peněz, víme i o dalších nemocných dětech, jimž bychom rádi pomohli," vyzývá jirkovská radnice.

Elektrický invalidní vozík pro Zdenečka stojí 33 990 korun. Pomohl by mu při každodenním pohybu do školy i na vycházky. Daneček zase dochází dle finančních možností jednou za 14 dnů na ergoterapie, jedna stojí 500 korun. Bylo by však potřeba, aby tam docházel každý týden.

0502srdcemprojirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru