OBRAZEM: Zaměstanci všehrdské věznice se stravují v nové jídelně. Opravili ji samotní vězni
5x foto: Věznice Všehrdy
Chomutov

Všehrdy - Kuchyně a jídelna pro zaměstnance a příslušníky věznice Všehrdy prošla v prosinci roku 2020 a v lednu 2021 menšími plánovanými opravami.

Pod vedením zaměstnanců oddělení logistiky vykonávali práce v těchto prostorách odsouzení, kteří jsou zařazeni v rámci režie věznice na pracovišti údržby. Součástí nutných oprav bylo vymalování všech prostor stravovacího provozu, pokládka dlažby v příručním skladu, položení lina v kanceláři a v šatnách kuchařů, nátěr vzduchotechniky a dřevěného obložení stěn v jídelně. Oprava byla zakončena generálním úklidem a nastěhováním veškerého zařízení jídelny, skladů a šaten civilních kuchařů.

Provoz jídelny je v této době, na základě přijatých protiepidemických opatření, zajišťován v omezeném počtu strávníků a za dodržení všech hygienických opatření. Zaměstnanci referátu stravování a výživy zajišťují každodenně obědy a večeře pro příslušníky a občanské zaměstnance věznice v počtu cca sta porcí.

(brv)

foto

1002vsehrdy2

1002vsehrdy3

1002vsehrdy4

1002vsehrdy5

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru