Muži z Chomutovska se nejspíš líbilo ve vězení. Když vyšel ven, zase kradl
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Jen několik měsíců po propuštění z vězení se podle policistů 45letý muž z Chomutovska opět dopustil krádeže.

V druhé polovině ledna bylo na policii oznámeno, že neznámý pachatel měl v Chomutově v obchodě s domácími potřebami odcizit z volně přístupného regálu nůž v hodnotě téměř 600 korun. Ještě na prodejně ze zboží odstranil bezpečnostní čip, který odhodil na zem a poté i s ukrytým nožem místo opustil.

"Po oznámení krádeže policisté provedli šetření a díky osobní znalosti zjistili totožnost muže, který měl nůž odcizit. Tento recidivista, který byl za spáchání trestného činu krádeže v roce 2019 odsouzen k nepodmíněnému trestu, by se tak za mříže mohl brzy vrátit. Vyšetřovatel ho totiž obvinil z krádeže, za kterou mu v případě uznání viny hrozí kvůli spáchání v době stále trvajícího nouzového stavu až osmiletý trest," uvádí policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru