Chomutovský magistrát funguje opět v běžném režimu. Klienti by měli využívat rezervační systém
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Magistrát města Chomutova s účinností od pondělí 15. února rozšiřuje otevírací dobu pro veřejnost.

„Dle aktuálních vládních nařízení bude od pondělního dne úřad fungovat podle běžných úředních hodin, které byly v době před pandemií. Úřad tedy bude pro veřejnost otevřen každý všední den kromě pátku,“ upřesnil tajemník magistrátu Robert Plechatý.

Chomutovský magistrát bude otevřen v úřední dny pondělí a středa v čase 8:00 – 17:00 hodin a v úterý a čtvrtek v čase 8:00 – 15:00. Kromě pátku jsou dveře magistrátu otevřené a občané by měli využít rezervační systém, který je přístupný na webové adrese https://rezervace.chomutov.cz/, aby se zamezilo vytváření front a hromadění velkého množství lidí na jednom místě.

Magistrát doporučuje, aby občané využili k návštěvě magistrátu také úterky a čtvrtky, kdy není tak vysoká obsazenost, jako v pondělí a ve středu. „Chtěli bychom apelovat na občany města, aby využívali rezervačního systému. Z pohodlí domova si mohou objednat vhodný termín a nečekat ve frontě. Lidé, kteří budou mít vytvořenou rezervaci, mají přednost před neobjednanými klienty a vše potřebné si vyřídí bez čekání,“ doplnil primátor města Marek Hrabáč.

K samotnému objednání je potřeba vyplnit pouze jméno a e-mailovou adresu, kam systém během pár okamžiků vygeneruje potvrzovací PIN. Při příchodu na úřad klient tento PIN zadá do vyvolávacího systému a následně bude odbaven. Občané, kteří rezervaci sami nezvládnou, mohou o pomoc požádat informační servis magistrátu telefonicky na čísle 474 637 111.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru