Opilý výtržník stříkal dezinfekci po ostraze supermarketu, venku pak kouloval lidi i auta
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Ve zkráceném přípravném řízení řeší policisté jednání 32letého muže, který se minulé pondělí dopustil výtržností v prodejně chomutovského supermarketu. O případu nyní informovala Policie ČR.

Nejprve dotyčný vešel do obchodu bez roušky. Když ho na to upozornil pracovník ostrahy, začal běhat po prodejně, převracet stojan s dezinfekcí, stříkat dezinfekci po ostraze, bušit na ochranné plexisklo a vykřikovat. Poté, co byl z objektu vyveden, házel po lidech a vozidlech sněhové koule.

„Přivolaná policejní hlídka výtržníka zpacifikovala a odvezla na policejní oddělení. Zasahující policisty přitom dotyčný slovně urážel vulgárními výrazy. Ukázalo se, že muž byl opilý, nadýchal téměř dvě promile alkoholu,“ uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Poté, co vystřízlivěl v cele, sdělili mu následující den policisté podezření z trestného činu výtržnictví. Protože se ho dopustil už i v minulosti, hrozí mu v případě odsouzení až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru