Drzý zloděj se vrátil do prodejny, kde kradl. Hned ho ale poznali!
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Začátkem února došlo v jedné z prodejen drogerie v Chomutově ke krádeži. V dopoledních hodinách tam byl odcizen parfém v hodnotě 599 korun. Neznámý muž si ho zřejmě ukryl do bundy a u pokladny zaplatil pouze za žvýkačky. Z obchodu pak odešel, aniž by za voňavku zaplatil. To, že si nejspíš odnesl kromě uhrazených žvýkaček i parfém, zjistily prodavačky až po jeho odchodu.

O tři dny později se 32letý muž do drogerie vrátil. Prodavačky ho poznaly a přivolaly policii. Policisté ho na místě zadrželi a vyšetřovatel pak zahájil jeho trestní stíhání.

Tento Jirkovan podle všeho není žádný „začátečník“, před pár měsíci byl za spáchání trestného činu krádeže již odsouzen. Podle zákona mu za krádež spáchanou v době trvajícího nouzového stavu může v případě uznání viny hrozit až osmileté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru