Sídliště Zdeňka Štěpánka čeká rekonstrukce. Přibudou parkovací místa nebo hřiště pro děti
2x foto zdroj: FB město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Město Chomutov vyhlásilo zakázku na rekonstrukci veřejného prostoru v sídlišti Zdeňka Štěpánka. Letos dojde k obnově a vybudování komunikací i chodníků.

Vznikne zde až 100 nových parkovacích míst včetně stání pro držitele průkazu ZTP. Kompletně bude vyměněno veřejné osvětlení, včetně kabelového vedení, budou vybudovány přístřešky na kontejnery. A pro děti vznikne i zbrusu nové hřiště.

Do 10. března 2021 mohou zhotovitelé podávat své nabídky. Rozhodne cena a nově také délka realizace. "Chceme, aby firmy pracovaly rychleji a zohledníme to ve výběru," vysvětluje město na sociální síti.

2302sidliste2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru