Jirkov finančně podporuje sportovce ve městě. Rozdělil mezi ně miliony korun
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - 3,4 miliónu korun, to je částka, kterou zastupitelstvo v únoru rozdělilo mezi sportovní organizace a jednotlivce působící v Jirkově. Město se dlouhodobě snaží tímto způsobem podporovat činnost a rozvoj sportovních a tělovýchovných organizací, které působí na jeho území.

Podpora sportu je jednou z priorit vedení města, neboť si dává za cíl efektivně využít volný čas dětí a mládeže, rozvíjet jejich pohybové schopnosti, pomáhá jim získat pozitivní vztah ke sportu. To vše s sebou do budoucna přináší zdravotní benefity. Ve sportovních klubech se setkávají děti a mládež, přičemž zde vznikají pevná přátelství, děti se učí zodpovědnosti a férovému jednání.

Přestože situace v současné době není příznivá, zástupci města věří, že sport bude v dohledné době opět „přístupný“ všem. A třeba z řad dnešních jirkovských dětí a mládeže vyrostou vrcholoví sportovci, kteří budou město reprezentovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru