Muž se na ulici v Chomutově ostře pustil do řidiče auta! Důvod? Nelíbila se mu jeho jízda
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Nejspíš předchozí nedorozumění během jízdy mezi řidiči dvou vozidel vyústilo v polovině ledna v Chomutově ve slovní a fyzické napadení jednoho z nich.

Čtyřiačtyřicetiletý řidič vpředu jedoucího vozidla zastavil v jednosměrné ulici a po vystoupení ze svého auta měl dojít ke dveřím řidiče vozidla, které zastavilo za ním. Následovat mělo slovní a fyzické napadení 39letého muže, který se snažil ze svého auta vystoupit. Muž měl od útočníka obdržet rány pěstí do tváře a kopance do nohy. Pak se měl starší z mužů vrátit do auta a odjet. Incident se obešel bez vážnějšího poranění.

"Po zjištění totožnosti podezřelého si dotyčný od policistů převzal záznam o sdělení podezření z trestného činu výtržnictví. Za jeho spáchání hrozí v případě prokázání viny u soudu až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla mluvčí policistů miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru