Podařilo se! V Klášterci se otevírá testovací místo, přístupné bude pro motoristy i pěší
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Město Klášterec nad Ohří vynaložilo veškeré úsilí k otevření testovacího centra veměstě. Podařilo se. Od neděle bude k dispozici široké veřejnosti v areálu zimního stadionu.

Provozní doba bude v neděli od 9 do 12 hodin, od pondělí pak od 9 do 15 hodin. Termín testování je nutné rezervovat v objednávkovém kalendáři společnosti Lab In na odkazech níže. Vybrat si budete moci buď antigenní test (jednou za 3 dny zdarma) či PCR test.

Výhodou je, že v případě pozitivního antigenního testu provede laboratoř potvrzující PCR test z již odebraného vzorku a nebude tedy nutné test opakovat. Výsledky antigenního testu obdržíte na místě či v ten samý den formou SMS či emailu. Výsledek PCR testu bude k dispozici nejpozději následující den ráno.

Testovací místo bude přístupné jak pro pěší, tak pro motoristy. Pozor, od neděle bude komunikace u stadionu jednosměrná. Testovací buňka je umístěna u atletického oválu, vjezd bude od Petlérské ulice a výjezd do ulice Pod Stadionem – vše vidíte znázorněné na přiložené mapce.

Uživatelé mobilního rozhlasu budou o zřízení odběrového centra informováni pomocí SMS.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru