STALO SE: Muž pálil z okna na sídlišti, střely se odrážely od aut a popelnic
Muž ukazoval na sídlišti kamarádům, jak umí střílet z okna. Zodpovídat se budou správnímu orgánu. Foto: MP Most
Chomutov

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila žena, že někdo střílel v ulici Lipová z okna pravděpodobně ze vzduchovky, střely ji nezasáhly, ale odrážely se od zaparkovaných vozidel a kontejnerů.

Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se spojili s oznamovatelkou, která označila okno, ze kterého někdo střílel. Strážníci provedli místní šetření a zjistili byt, ze kterého vycházela střelba.

"V bytě se nacházeli dva muži, jeden z nich se doznal ke střelbě airsoftovou zbraní, kterou strážníkům na jejich výzvu vydal včetně zásobníku a nábojů. Podezření z přestupku oznámili strážníci odboru správních činností Magistrátu města Mostu," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru