Hádka mužů na ulici v Chomutově. U jednoho našli dva velké nože a injekční stříkačku!
Foto zdroj: FB Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutovsko - Na základě telefonického oznámení byla vyslána hlídka městské policie do ulice Jirkovská, kde mají být na místě dva muži, snad narkomani, kteří se hádají, a jeden z nich má mít u sebe nůž.

Po příjezdu hlídka oba muže ztotožnila a započala bezpečnostní prohlídku, jelikož ani jeden z mužů neměl viditelně žádnou zbraň. Poté tedy u jednoho z nich vyšlo najevo, že v jeho oblečení jsou ukryté dva velké, kuchyňské nože a injekční stříkačka.

Po nálezu druhého z nožů se muž začal otáčet čelem ke strážníkovi a být agresivní, tudíž musely být okamžitě použity donucovací prostředky a byla mu nasazena služební pouta. Pro podezření z trestného činu výtržnictví byla přivolána Policie ČR, která si událost převzala k šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru