Strážníci spatřili za volantem známého narkomana, pohled do jeho očí mluvil za vše
Foto: FB Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Během kontrolní činnosti v ulici Kamenná spatřila hlídka městské policie vozidlo, o jehož řidiči dle místní znalosti věděla, že není vlastníkem řidičského oprávnění a jedná se o uživatele návykových látek.

Proto byl tedy muž vyzván v rámci zákona k zastavení vozidla a k prokázání totožnosti. Na místě bylo dle zarudlých očí a očividné nervozity podezření, že je pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky, takže na řadu přišla i výzva k podrobení se orientačnímu vyšetření. Alkohol vyšel na 0.00 promile, ale pozitivita na přítomnost Amfetaminu/Metamfetaminu byla následně potvrzena i slovy muže, který doznal užití pervitinu před pár dny. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si událost převzala.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru