Hryzalo ho svědomí? Muž spáchal v centru Chomutova trestný čin, pak přišel sám na policii
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V dubnu přijali policisté oznámení o vloupání do prodejny tabáku v centru Chomutova. Neznámý pachatel v ranních hodinách prostrčil ruku přes mříž uzavřené prodejny, rozbil skleněnou výplň regálu a odcizil z něho čtyři láhve značkového alkoholu v hodnotě téměř tří tisíc korun.

Stejnou škodu navíc způsobil rozbitím skleněné výplně regálu." Policisté v průběhu šetření vyhodnotili zajištěné stopy a zjistili, kdo by měl mít krádež na svědomí. Podezřelý 44letý muž jim nakonec usnadnil práci. Když se dozvěděl, že po něm pátrají policisté kvůli podezření ze spáchání trestného činu, přišel na služebnu sám," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Po výslechu si převzal podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Recidivistovi, který ani ne před rokem opustil vězení, kde si odpykával trest za majetkovou trestnou činnost, tak znovu hrozí pobyt za mřížemi. "V případě odsouzení ho tam soud může poslat až na tři roky," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru