Obviněný dealer z Jirkova vydíral svědky, hrozil jim smrtí! Vyšetřován bude ve vazbě
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Další problém má zřejmě 27letý muž z Jirkova, který je v současné době trestně stíhaný v souvislosti s prodejem marihuany.

Tu měl prodávat v místě svého bydliště, ale i jinde v okrese Chomutov. Více jsme psali zde.

V průběhu vyšetřování však vyšlo najevo, že dotyčný bude mít pravděpodobně i další „problém se zákonem“. Poté, co byl muž po zahájení trestního stíhání pro trestný čin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy na konci dubna propuštěn ze zadržení, dlouho si už svobody neužil. Policisté totiž zjistili, že obviněný měl v návaznosti na zahájení jeho trestního stíhání prostřednictvím aplikace v telefonu kontaktovat svědky a vydírat je.

"Mimo jiné jim měl vyhrožovat fyzickou likvidací. Policisté proto obviněného znovu zadrželi a vyšetřovatel rozšířil trestní stíhání tohoto Jirkovana o trestný čin vydírání. Současně navrhl, aby vyšetřování pokračovalo vazebně. Soudce návrhu vyhověl a rozhodl o umístění obviněného do vazební věznice, kam ho policisté v pátek eskortovali," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Za vydírání spáchané vůči svědkovi hrozí v případě odsouzení podle zákona až osmiletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru