OBRAZEM: Na zahradě mateřinky na Šebestiánu mají senzomotorický chodník. Vytvořili ho tam rodiče s dětmi
Foto: Jitka Fárová
Chomutov

Hora sv. Šebestiána – Poslední dny před příchodem zimy využili v mateřské škole na Hoře sv. Šebestiána k tomu, aby vznikla další atrakce pro děti. Vedení školky s dětmi a rodiči společnými silami tam vytvořili na zahradě školky nový senzomotorický chodník.

Ten je vyrobený z korku, šišek, písku, kamenů a kamínků. Některé materiály děti posbíraly v přírodě samy, s jinými jim pomohli rodiče a paní učitelky.

Senzomotorický chodník slouží k zábavě dětí, ale zároveň podporuje jejich zdravý vývoj. Zlepšuje motoriku, podporuje vývoj svalů, procvičuje hmatové vnímání. „Kromě toho šlo o další akci, do které se zapojili všichni, odpoledne jsme si užili a vyšlo i počasí,“ uvedla ředitelka MŠ Jitka Malecká.

foto

0610chodnik2

0610chodnik3

0610chodnik4

0610chodnik5

0610chodnik6

0610chodnik8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru