V ulici Karla Popelky v Nových Ervěnicích vzniknou nová parkovací místa
Nová parkovací místa vzniknou v ulici Karla Popelky. Foto: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Obyvatelé ulice Karla Popelky v Nových Ervěnicích budou mít konečně více prostoru pro zaparkování svých aut. Od dubna do června se tu budou stavět nová parkovací místa. Celkem jich přibude 24.

Projekt počítá se dvěma parkovacími zálivy, kde vznikne 12 šikmých stání, a stejný počet kolmých míst k parkování bude v místě stávající betonové plochy. V obou případech bude vždy jedno stání vyhrazené pro invalidy.

U nově vzniklého parkoviště na konci ulice se tato rozšíří na 5,5 metru, aby v ní mohl být obousměrný provoz. Pojízdné plochy budou asfaltové a parkovací místa z betonové dlažby. To vše doplní nové obrubníky. Na tuto akci počítá městský rozpočet s částkou 2,2 miliónu korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru