Z deníku strážníků: Rodinná sešlost rušila sousedy, ohniště v lesoparku, pomohli nemocné ženě
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Po osmé hodině byla kadaňská městská policie upozorněna, že v Rooseveltových sadech je žhavé ohniště, které tam vzniklo pálením zbytků po kácení stromů.

Vliv na znovu vyšlehnutí plamenů mělo větrné počasí. Na místo byli přivoláni kadaňští hasiči. Strážníci dále zjistili, že zhruba 100 metrů dál je další ještě žhavá hromada, která by také mohla způsobit požár. Oba ohně se podařilo včas uhasit.

Rodinná sešlost rušila sousedy

V noci po jedenácté hodině přijala městská policie stížnost na rušení nočního klidu, ke kterému mělo docházet v domě v Chomutovské ulici. Jak strážníci zjistili, v uvedeném bytě se konala rodinná sešlost. Majitelka bytu jim řekla, že se vrátila z nemocnice a přišly ji navštívit děti a vnoučata. Dále je ujistila, že se už budou rozcházet. Byla poučena, aby již k rušené nočního klidu nedocházelo.

Ženě pomohli

Po poledni kontrolovala hlídka městské policie oblast u prodejny Albert. Strážníci si přitom povšimli ženy, která se pohybovala velmi těžce. Strážníkům potvrdila, že má zdravotní problémy. Stěžovala si na bolesti hlavy, zad, kostrče a další zdravotní potíže. Žena požádala hlídku o přivolání zdravotnické záchranné služby. Do jejího příjezdu byli strážníci připraveni poskytnout ženě první pomoc.

Dohlíželi na sběr odpadu

V době od 8.00 do 14.45 hodin zajistila městská policie doprovod řidiči Technických služeb při svozu komunálního odpadu z ulic U Stadionu, Bystřická, Chomutovská a z Prunéřova. Během této doby nedošlo k žádné mimořádné události a vše proběhlo v pořádku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru