Prázdniny mezi zvířaty. Zoopark pořádá pro děti únorový příměstský tábor
Foto zdroj: Zoopark Chomutov
Chomutov

Chomutov - Jarní ekotábor je zpátky! Po vynucené covidové přestávce připravil chomutovský zoopark na období jarních prázdnin opět příměstský tábor pro mladé přírodovědce. Přihlášky už jsou otevřené a třicet míst bude během pár dní jistě obsazeno.

Tábor je určen pro děti ve věku od 6 do 13 let a pracovníci ekocentra si pro ně připravili rozmanitý pětidenní program spojený do celotáborové hry, v níž budou soutěžit ve skupinkách. Holky a kluci se formou kvízů a her dozví leccos poučného třeba o lese a jeho obyvatelích, ornitologii, domácích zvířatech a nahlédnou také do světa obojživelníků a ryb.

Samozřejmostí bude pravidelný kontakt se zvířaty v zooparku. „Každý den se vydáme na návštěvu areálu a dozvíme se mnoho nového zvířatech chovaných v zooparku a jejich vztahu k prostředí,“ potvrzuje pracovník ekocentra Matěj Kynšt. Jak doplňuje, děti se seznámí také s fungováním zoologické zahrady, správnými zásadami chovu a dostanou se také do zázemí zoo.

Termín tábora je od pondělí 21. do pátku 25. února, sraz bude vždy v 7.30 na horním parkovišti. Na stejném místě si budou moci rodiče své děti vyzvednout vždy v 16 hodin. Cena tábora je 2250 Kč a zahrnuje také svačinu a oběd přímo v areálu zoo.

Odkaz na přihlášku na jarní příměstský tábor: https://prazdniny.zoopark.cz/

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru