Ve Všehrdech se rozdávala pololetní vysvědčení. Žáci s vyznamenáním dostanou peněžitý bonus
Školské vzdělávací středisko ve věznici Všehrdy. Foto zdroj: VSČR
Chomutov

Všehrdy - V pondělí 31. ledna se na školském vzdělávacím středisku (dále jen ŠVS) ve věznici Všehrdy rozdávalo pololetní vysvědčení. Osmdesát žáků, kteří navštěvují místní ŠVS si převzalo své vysvědčení za první půlrok školního roku 2021/2022 a dostalo tak potvrzení o svém snažení v oblasti vzdělávání.

"Devět žáků získalo vyznamenání a může se tak těšit na zasloužený peněžitý bonus. Sedmdesát žáků prospělo a jeden žák nebyl klasifikován pro velkou absenci (eskorty). Můžeme tak konstatovat, že toto pololetí bylo úspěšné i přes složitou situaci kolem pandemie Covid-19. Druhý půlrok bude poté ve znamení příprav na závěrečné učňovské zkoušky, které čekají žáky v červnu," uvedl vedoucí ŠVS Všehrdy Libor Řezníček.

Od příštího školního roku bude otevřen již jen jeden učební obor, a to náročnější tříletý „H“ obor „Truhlář“, který se stane nosným oborem pro ŠVS Všehrdy. Doplněn bude poté desetiměsíčním akreditovaným kurzem „Zámečník“. Dlouholetý učební obor a kurz „Práce ve stravování“ bude převeden do nově vzniklého školského vzdělávacího střediska ve Věznici Příbram.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru