Chlapec to v Chomutově přehnal s alkoholem, na místo museli volat záchranku
2x foto zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Mladistvý si ustlal v zastávce v ulici Blatenská, což neuniklo pozornosti hlídky městské policie. Snažila se mladíka vzbudit, ale i když neměl žádná viditelná zranění, na podněty reagoval a všechny životní funkce byly zachovány, nepodařilo se ho plně probudit a bylo jasné, že je pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky a vymklo se mu to z rukou.

Na místo byla přivolána Zdravotnická záchranná služba, která rozhodla o převozu mladého muže do nemocnice, kdy během převozu se mu trochu ulevilo a začal již komunikovat. Vzhledem k jeho věku se strážníci snažili spojit s rodinnými příslušníky, a jelikož chlapec byl opravdu jen opilý, ale již plně při vědomí a na životě nebyl ohrožen, bylo ho třeba předat zodpovědným osobám.

Než byl vyzvednut otcem, stihl být mladistvý verbálně hrubý na ošetřující personál a arogantní a drzý na samotnou hlídku. Kde přišel k alkoholu nebyl schopný vysvětlit, ale nezastíral, že k němu i k cigaretám má přístup i v domácím prostředí, což přítomný otec následně dementoval. K podání vysvětlení se ale otec se synem v určený den nedostavili, tudíž bude celá událost řešena u příslušného správního orgánu Magistrátu města Chomutova.

0702mladistvy2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru