Dívenka stála před dveřmi bytu, nemohla se dostat domů. Nemocný otec neotvíral
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V domě v ulici Jirkovská stála před dveřmi bytu malá dívka, která se nemohla dostat domů. Požádala tedy sousedku o pomoc.

Protože ve dveřích byly klíče zevnitř, telefony nikdo nezvedal, klepání a zvonění bylo neúčinné, obrátila se tak žena na městskou policii. Hlídka také zkusila navázat kontakt s otcem, který měl být doma a čekat na dceru, ale stále nikdo neotvíral. "Strážníci pojali podezření, že by mohl být v ohrožení života, protože se na místě dozvěděli, že není plně zdráv. Přivolaní hasiči a policisté zjednali přístup dovnitř a tam bylo zjištěno, že otec usnul se sluchátky v uších," uvedli k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru