Muž vykopl ženě dveře od bytu. Důvod? Chtěl vidět psa
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - V pondělí večer přijali kadaňští policisté telefonické oznámení od ženy, které přes její nesouhlas násilně vniknul do bytu její bývalý přítel. Ten se do bydliště své expřítelkyně vydal za jejich společným psem, kterého si chtěl zřejmě půjčit na procházku.

Nejdřív měl do okna bytu hodit kamínek a poté, co žena otevřela okno, jí sdělil, že chce vidět jejich psa. "Protože dotyčná podle jeho chování poznala, že je opilý, nepustila ho a řekla mu, ať přijde druhý den. Chvíli poté se muž boucháním dožadoval vstupu do bytu, kam se nakonec dostal po vykopnutí dveří a obydlí odmítal opustit," řekla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Žena proto zavolala na policii a o chvíli později už hlídka policistů nezvaného návštěvníka zadržela. Kromě přibližně třítisícové škody způsobené vykopnutím vstupních dveří v bytě nic dalšího nepoškodil. Následně provedená dechová zkouška ukázala, že muž to s alkoholem opravdu přehnal. Nadýchal totiž 2,5 promile.

Devětatřicetiletý muž je kvůli popsanému jednání podezřelý ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru