Namol opilý muž se válel na ulici, u sebe měl malého synka! Byl agresivní na strážníky
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Vedle parkoviště v ulici Kamenná měl dle oznamovatelů ležet muž pod vlivem alkoholu. Nedokázal prakticky ani chodit, ale agresivní a vulgární ještě být zvládl. Kolemjdoucí se obrátili na hlídku městské policie z důvodu přítomnosti jeho malého syna, vedle něhož se muž válel.

Podnapilý muž měl tržnou ránu pod okem a se strážníky nespolupracoval, své chování nedokázal naprosto kontrolovat. O chlapce se postarala babička, kterou se strážníkům podařilo sehnat. "Situace vyeskalovala až k přiložení služebních pout, když byl za pomoci hmatů a chvatů sveden k zemi, jelikož zaútočil právě i na přítomnou hlídku. Po dechové zkoušce s výsledkem 2,80 promile byl muž převezen na ošetření a o události bude samozřejmě informován OSPOD," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru