Aquasvět otevírá sportovní bazén, relaxační část zůstává dál uzavřena
Aquasvět otevřel sportovní bazén. Foto zdroj: FB Kultura a sport Chomutov
Chomutov

Chomutov - Po rozsáhlé rekonstrukci podlah je pro návštěvníky otevřen sportovní bazén chomutovského Aquasvěta. V relaxační části ještě nadále probíhá rekonstrukce podlah a oprava dalších problémových částí včetně střešní konstrukce.

Jako první se po plánované rekonstrukci otevírá pro návštěvníky pětadvacetimetrový sportovní bazén. V provozu bude od pondělí do pátku od 6 do 8 hodin, poté od 9 do 21 hodin. "S omezením je třeba počítat v době tréninku TJ Slavie, kdy je sportovní bazén zcela uzavřen veřejnosti. Doporučujeme vždy ověřit aktuální rozpis drah a momentální návštěvnost na webových stránkách www.kultura-sport.cz," stojí v upozornění na webu.

Chomutovský aquapark zůstal zavřený i po letním uvolnění protiepidemických opatření v loňském roce. Stalo se tak kvůli velké rekonstrukci, kterou si vyžádal havarijní stav hydroizolace. Kojenecký bazén byl první částí Aquasvěta, který se loni v listopadu otevřel veřejnosti. Relaxační část bazénu zůstává nadále uzavřena, její opravy se ještě dokončují.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru