Hrozivě vypadající nehoda na Chomutovsku! Náklaďák udělal kotrmelec ze silnice, u řidiče zjistili alkohol i drogy
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 31letý muž z Chomutovska. Podle policistů dotyčný v polovině ledna ve večerních hodinách na silnici III. třídy za obcí Račetice nezvládl řízení nákladního vozidla, najel na krajnici a poté mimo komunikaci.

Tam narazil do stromů, v důsledku čehož se převrátil přes střechu na kola a zůstal stát. Přes hrozivě vypadající průběh nehody utrpěl řidič naštěstí jen lehčí zranění, s kterým byl převezen do nemocnice na ošetření. Škoda na havarovaném vozidle byla vyčíslena na 210 tisíc korun.

Policisté zajistili u řidiče provedení odběru krve ke zjištění přítomnosti alkoholu nebo jiných návykových látek. "Toxikologický rozbor ukázal, že řidič měl v době nehody v sobě 1,8 promile alkoholu. Kromě toho byly v jeho krvi zjištěny i další návykové látky. Zadělal si tím na problém. U soudu mu za popsané jednání může hrozit odnětí svobody až na tři roky, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru