Krajská zdravotní ruší zákaz návštěv ve svých nemocnicích, za pacienty se znovu smí od příštího týdne
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Krajská zdravotní, a.s., na základě rozhodnutí Krizového štábu Ústeckého kraje od 21. února 2022 povolí návštěvy na lůžkových odděleních nemocnic ve správě společnosti, tedy v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě, Chomutově, Litoměřicích a Rumburku.

Pro návštěvy však bude i nadále platit povinnost dodržovat platná protiepidemická opatření v podobě používání ochrany nosu a úst respirátory FFP2, dodržování minimalizace počtu návštěvníků a patřičných rozestupů ve zdravotnických zařízeních.

Návštěvy na neinfekční části oddělení následné péče se řídí dle platného domácího řádu. Na infekčních odděleních jsou pak návštěvy i nadále výrazně omezeny. Přesný režim návštěv je v gesci ředitelů jednotlivých nemocnic.

Zákaz návštěv na všech lůžkových stanicích ve všech nemocnicích Krajské zdravotní, a.s., platil od 4. listopadu 2021 jako preventivní opatření na ochranu před nákazou koronavirem SARS-CoV-2 způsobujícím onemocnění COVID-19.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru