V Jirkově probíhá sbírka na speciální terapeutickou místnost pro hendikepované děti. Projekt můžete podpořit i vy
Ergoterapeutka Monika Heráňová. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Dva nové projekty určené handicapovaným dětem představila jirkovská ergoterapeutka Monika Heráňová. V současné době probíhá u jednoho z projektů veřejná sbírka na speciální terapeutickou místnost.

„Budu moc ráda, pokud projekt podpoříte - ať finančně nebo sdílením mezi své přátelé, známé a lidi ve vašem okolí,“ žádá Heráňová. Rodiče tuto dětskou terapeutku znají z místní polikliniky, kde čtvrtým rokem působí. Heráňová nyní své služby rozšiřuje i do budovy bývalé školky Srdíčko, kterou ji město pronajalo.

„Jsme na začátku a hledáme možnosti různé spolupráce. Ale také bychom chtěli, aby o nás vědělo co nejvíc lidí. Třeba máte ve svém okolí někoho, komu bude naše péče prospěšná. Klientů máme v současné době hodně, ale pro nové máme stále otevřené dveře, mysl i srdce,“ říká uznávaná odbornice.

Bližší informace o projektu najdete ZDE - https://www.donio.cz/senzoricka-mistnost-pro-deti-s-handicapem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru