OBRAZEM: Silnice na Prahu už je opět průjezdná. Policie řekla, jak k nehodě dvou aut s kamionem došlo
Foto: Hasiči Postoloprty
Chomutov

Lounsko - Po sedmé hodině ráno došlo na silnici číslo 7 v úseku mezi Postoloprty a Louny v místě zúžení k dopravní nehodě dvou osobních vozidel a kamionu. Silnice byla po dobu prací záchranných složek uzavřena, nyní už je opět zcela průjezdná.

Policie nyní sdělila, jak k nehodě došlo. "Podle prvotních informací osobní vozidlo jedoucí ve směru od Prahy na Postoloprty vjelo do protisměru, kde se srazilo s nákladním vozidlem. Poté došlo ještě ke střetu tohoto osobního vozidla s dalším osobním vozidlem. Řidiči osobních vozidel podle prvotních informací utrpěli zranění," uvedla lounská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Silnice byla zcela uzavřena v obou směrech, policisté odkláněli dopravu po objízdných trasách. O nehodě jsme aktuálně psali zde.

foto

1802brezno

1802brezno2

1802brezno3

1802brezno5

1802brezno6

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru