Chomutov přivítal prvního občánka letošního roku. Je jím Honzík Hruška
Chomutov přivítal prvního občánka roku 2022. Foto zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Při slavnostním vítání občánků města Chomutova byl ve čtvrtek 17. února přivítán první chomutovský občánek letošního roku Jan Hruška.

V obřadní síni chomutovské starobylé radnice byl 17. února náměstkem primátora Milanem Märcem uvítán Jan Hruška, který se narodil v chomutovské porodnici 4. ledna ve 23:42 hodin rodičům Kristýně a Janovi. Slavnostního aktu zápisu do pamětní knihy byli přítomni i prarodiče malého Honzíka.

Náměstek primátora Märc mamince předal květinu, finanční dar ve výši 5 tisíc korun a dárky pro syna, kterému přečetl úryvek z Malého prince od Antoine de Saint-Exupéryho. „Přeji vám, aby vám malý Honzík oplácel vaši lásku a aby z něj vyrostl zdravý a spokojený občan našeho města,“ popřál šťastným rodičům Milan Märc.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru