Strážníkům se v ulicích Jirkova podařilo zadržet hned několik hledaných lidí
ilustrační foto, zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Spolupráce mezi městskou a státní policií spočívá i v předávání informací o hledaných lidech. Strážníci se pak při kontrole různých individuí zajímají, zda se nejedná o právě hledanou nebo pohřešovanou osobu. Tak, jak se to dělo v minulých dnech.

3. února krátce po 20. hodině v Krušnohorské ulici hlídka strážníků narazila na osobu, ke které byla informace, že je hledaná. Muž byl předveden na obvodní oddělení Policie ČR a předán k dalším úkonům.

5. února hodinu po půlnoci strážníci v Nábřežní ulici kontrolovali dvě osoby popíjející na veřejnosti alkohol. Při řešení tohoto protiprávního jednání bylo zjištěno, že jedna z osob je „zájmovou“, proto byla předána Policii ČR.

Ten samý den, hodinu před půlnocí, si obsluha kamerového systému všimla podezřelého individua pohybujícího se v Olejomlýnském parku. Na místo byla vyslána motorizovaná hlídka, která muže zkontrolovala a zjistila, že se jedná o osobu hledanou. Z tohoto důvodu strážníci muže předvedli na Policii ČR.

16. února kolem 22. hodiny si motorizovaná hlídka strážníků v Hornické ulici všimla ženy, která svým popisem odpovídala hledané osobě. Ověřením totožnosti se potvrdilo, že na dotyčnou byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu. Strážníci ženu předali Policii ČR.

16. února kolem 20:30 hodin v Zaječické ulici si obsluha kamer všimla dvou mladíků, kteří tam popíjeli alkohol. Dále se pohybovali přes Kostelní do Tyršovy ulice, kde jeden z nich kopem povalil kontejner na komunální odpad. Na místo dorazila hlídka strážníků, která zjistila, že se jedná o mladistvé. Dechová zkouška u nich ukázala přes 1 promile alkoholu. Mladík, který povalil kontejner, jej musel vrátit do původní polohy. Poté byli oba výtečníci předáni jejich zákonným zástupcům. Za požívání alkoholu na veřejném prostranství dostali pokutu na místě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru