Pár se dočasně zabydlel ve sklepě kláštereckého paneláku. Hodovali tam i kradli
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody spáchaných formou spolupachatelství byl obviněn 25letý muž a jeho o dva roky starší známá.

Dotyční měli podle zjištění policistů ve druhé polovině ledna vniknout do sklepních prostor jednoho z panelových domů v Klášterci nad Ohří. Tam se pak měli vloupat do několika sklepních kójí, které měli prohledat, rozházet a z některých z nich si také něco odnést, případně zkonzumovat. "Majitelé sklepů tak přišli o kompoty, spací pytle, gramofonové desky, ale i o dva televizory. Muž a žena navíc měli ve sklepních prostorách několik dní i přespávat," uvedla chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Obviněným, kteří byli již v minulosti opakovaně odsouzeni za různou trestnou činnost, u soudu v případě prokázání viny hrozí až tříleté tresty.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru