Co se chystá v Klášterci? Ulice Husova a Pod Stadionem se letos dočkají kompletní rekonstrukce
Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Na jaře zahájí město Klášterec nad Ohří regeneraci lokality ulic Pod Stadionem a Královéhradecké. Kompletní rekonstrukce se letos dočká také ulice Husova.

V letošní etapě se město zaměří na kompletní rekonstrukci ulice Pod Stadionem, což znamená nové komunikace, chodníky, parkovací místa podél komunikace, veřejné osvětlení či kontejnerová stání. V příštím roce se kompletně zregeneruje Královéhradecká ulice, pak přijde řada na okolí tržnice a bývalé Jednoty, na závěr vznikne parkoviště mezi dvěma panelovými domy v ulici Pod Stadionem.

Co všechno se zde chystá?

  • kompletně nový povrch vozovky
  • nové chodníky
  • nové veřejné osvětlení
  • 51 nových parkovacích míst
  • regenerace zeleně a výsadba nových stromů
  • nová kontejnerová stání
  • nové bezbariérové přechody
  • kompletní mobiliář

2302podstadionem

V ulici Husova přibyde 17 nových parkovacích míst a 15 stávajících bude rekonstruováno. Samozřejmostí jsou nové povrchy, chodníky a veřejné osvětlení. Neméně důležité jsou také dva nové bezpečné přechody Pražské ulice a samotné napojení ulice na spojnici do Kadaně.

A na co se můžete těšit v dalších letech?

V 2. etapě se navazuje rekonstrukcí ulice Boženy Němcové - kromě nových parkovacích míst a povrchů pak na křížení s Pražskou ulicí vznikne kruhový objezd, který zpomalí častou rychlou jízdu v této lokalitě a usnadní odbočování k přilehlým panelovým domům.

2302husova

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru