Silniční kontrola dopadla pro řidiče průšvihem, noční Kadaní se projížděl zfetovaný
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Přítomnost drog v krvi 48letého muže, který v tomto stavu řídil v lednu vozidlo, potvrdil policistům toxikologický rozbor odebraného krevního vzorku.

Dotyčného muže kontrolovala v Kadani v lednu v nočních hodinách policejní hlídka při řízení osobního vozidla. "Řidič projížděl ulicí Na Průtahu, když ho policisté zastavili a v rámci silniční kontroly s ním provedli orientační test na přítomnost drog, který vyšel pozitivní. Následoval tedy odběr krve a poté, co policisté obdrželi výsledek jejího rozboru, sdělili muži podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

U soudu mu za takové jednání hrozí odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru