AKTUÁLNĚ: Z Chomutova dnes odjedou auta naložená materiální pomocí ze sbírky na Ukrajinu
Foto zdroj: FB město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Dnes (pondělí 28. února) v 15 hodin bude z Chomutova odjíždět materiální pomoc na Ukrajinu ze sbírky, kterou město zahájilo v neděli. Aktuálně o tom informuje město Chomutov.

Města Chomutov a Jirkov se spojila a v neděli otevřela na dvou místech provizorní sklady, kam mohli dárci vozit potřebné věci. Pomoc je směřovaná od pohraniční Zakarpatské oblasti, odkud o ni přímo požádali. 

V Chomutově uvolnili pro sbírku velký sklad v Zooparku, který se od nedělního rána začal plnit potřebnými věcmi od štědrých dárců pro ukrajinské rodiny prchající před válkou. Na telefon koordinátora volali dokonce lidé až z Mostu. První naložená auta odjedou z Chomutova dnes v 15 hodin.

Sbírka pro Ukrajinu nadále pokračuje, jak a čím mohou lidé pomoci, jsme psali ZDE: Chomutov a Jirkov spouští sbírku pro ukrajinské Zakarpatí. Otevřené jsou provizorní sklady

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru