Policisté žádají veřejnost o pomoc: Pomůžete objasnit nehodu v Jirkově?
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo v úterý 22. února v 11:25 hodin v Jirkově, na místní komunikaci (tzv. Krušnohorském obchvatu), poblíž křižovatky s ulicí SNP.

Dosud nezjištěný řidič vozidla značky Škoda Superb narazil do levé boční části zaparkovaného vozidla značky Škoda Octavia, zelené barvy. Po nehodě řidič nezastavil a z místa odjel.

Vozidlo značky Škoda Superb bylo v provedení kombi, černé nebo tmavě šedé barvy, na střeše mělo mít stříbrné střešní nosiče. V důsledku střetu se zaparkovaným vozidlem by mělo mít poškozené pravé přední mlhové světlo, pravý přední blatník, dveře spolujezdce a zpětné zrcátko. Na pravém předním disku kola by mu měl chybět plastový ozdobný kryt.

"Za účelem objasnění popsané nehody žádáme tímto případné svědky, nebo osoby, které by měly poznatky k samotnému vozidlu Škoda Superb nebo jeho uživateli, aby se obrátili na Dopravní inspektorát PČR Chomutov, nám. T. G. Masaryka 3100, tel.: 974 447 250 nebo na linku 158. Na policii se mohou obrátit také řidiči, kteří v uvedené době projížděli ulicí Pod Břízami, mezi Krušnohorskými službami, a.s. a restaurací City, jejichž vozidla jsou vybavena kamerami a mohli by tak poskytnout videozáznam z místa," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru