VIDEO: V Chomutově řádil žhář! Poznáte muže na záznamech z kamer?
Reprofoto video, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté šetří případ zahoření několika kontejnerů na odpad, k němuž došlo krátce po druhé hodině ráno dne 27. prosince loňského roku.

V ulici Kamenná zatím neznámý pachatel zapálil obsah plastového kontejneru. Ten začal hořet a poté se vznítily i další kontejnery na různý druh odpadu. Jejich zničením vznikla škoda předběžně vyčíslená na 36 tisíc korun. V rámci šetření zajistili policisté kamerové záznamy z místa. Na nich je v inkriminované době zachycena osoba, zřejmě muž, jehož totožnost se zatím nepodařilo zjistit.

"K objasnění případu kriminalisté potřebují zjistit totožnost muže zachyceného na videozáznamu, žádají proto veřejnost o pomoc s jeho ustanovením. Jakékoli informace k totožnosti neznámého policisté přijmou na lince 158," uvedla chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

https://www.youtube.com/watch?v=HDSzdZFv_z4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru