Klidný únor na chomutovských silnicích: Při nehodách nikdo nezemřel ani se vážně nezranil
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Celkem 115 dopravních nehod šetřili policisté v uplynulém měsíci v chomutovském okrese. Ve srovnání s loňským únorem jich zaznamenali o deset méně.

V jejich důsledku bylo 13 účastníků lehce zraněno. Celkové finanční škody se vyšplhaly na téměř 6,4 mil. korun. Viníkům byly uloženy pokuty v celkové výši 50.100 korun.

"Většinu kolizí zavinili řidiči motorových vozidel (87), pouze jedenkrát byl na vině řidič nemotorového vozidla. Střet se zvěří byl evidován v 25 případech. Jako nejčastější příčinu nehod policisté uvádí nesprávný způsob jízdy (47), nepřiměřenou rychlost (26) a nedání přednosti v jízdě (15)," uvedla chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

U dvou nehod byli řidiči pod vlivem alkoholu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru