Žena (70) si měla jízdu Chomutovem raději rozmyslet. Čeho se dopustila?
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky sdělili policisté 70leté ženě z Chomutova.

Ta před pár dny řídila osobní vozidlo v ulici Černovická v Chomutově a při přejíždění z levého jízdního pruhu narazila do osobního vozidla jedoucího stejným směrem v pravém pruhu. Došlo tedy ke střetu bočních částí obou aut. Řidička, která nehodu zavinila, však z místa odjela.

Řidič nabouraného vozidla se vydal za ní a přitom kontaktoval policisty. Ty také naváděl na místo, kde řidička nakonec zastavila. Bylo to o pár kilometrů dál v Jirkově. Tam přivolaní policisté provedli s oběma účastníky nehody dechové zkoušky. "Ukázalo se, že dotyčná si měla usednutí za volant raději rozmyslet. Nadýchala totiž hodnoty kolem 1,8 promile alkoholu. Svým nezodpovědným počínám tak způsobila škodu na obou vozidlech v desítkách tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

U soudu za spáchání zmíněného trestného činu hrozí kromě peněžitého trestu a zákazu činnosti v krajním případě až tříleté odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru